Deltagarrespons

Jag rekommenderar kursen till alla jag möter. Ett bra kom igång i fantastisk miljö.  Hälsningar från Västerbottensfjällen.

Helena Stenmark, Stjärnegården, juli 2021

 

En underbart stimulerande och givande kurs. Den kombinerade handfasta råd med psykologisk och känslomässig insikt. Dessutom en vacker plats med vacker och god mat. En upplevelse jag inte kommer att glömma. 

Ingrid Willén , Stjärnegården juli 2021

 

Tack för härliga intressanta och lärorika dagar, fint bemötande och god mat i en fantastisk miljö.  Maria Askert,  Stjärnegården, juli 2021

 

Det var en mycket givande helg, som gav mig inspiration att återuppta skrivandet. Det var också skönt att lägga i från sig mobilen och gå in för skrivarbete samtidigt som andras texter berörde och inspirerade.

Katharina Erngren juli 2021

 

Jag hade höga förväntningar på min första skrivarkurs och hade gjort research bland andra, mer rutinerade bekanta och landade därmed hos Anita, som överträffade min förväntningar. Rak, tydlig och konstruktiv feedback, som verkligen öppnade mina ögon och hjälpte mej att komma vidare i mitt skrivande. Roliga övningar och en fantastisk bonus var utbytet med alla andra deltagare där Anita säkrade att vi fick lära av varandra och ha bra diskussioner. I tillägg jättefin miljö och jättegod mat – fantastiska dagar. Jag lämnade kursen upprymd, energisk och fast besluten att skriva klart min bok och flera därefter. Stort tack Anita, ser fram emot att ses igen

Tanja Jibrandt, Stjärnegården, september 2021

 

Jag har redan rekommenderat kursen för flera personer i min närhet. Kursen var både givande och gav nya insikter. 

Annelie Grip, Stjärnegården, september 2021

 

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. . Jag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska, och mer livsglädje).  Stort stort tack! Maten var fantastisk! 

Mikaela Daleke , Stjärnegården, april  2019

 

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! 
Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka.

Margareta Bremertz, Stjärnegården,  maj 2019

 

 

Helt magiskt med skrivarkurs hos Anita. Vi har upplevt något tillsammans som inte med lätthet låter sig förklara

Sara Silverskiold, Stjärnegården, oktober 2018