top of page

Deltagarrespons

Jag rekommenderar kursen till alla jag möter. Ett bra kom igång i fantastisk miljö.  Hälsningar från Västerbottensfjällen.

Helena Stenmark, Stjärnegården, juli 2021

Tack för att du gav mig ett eget litterärt universum!
Gunilla Rahm, september 2023

Tack,Anita, för en så givande skrivarhelg
Imorse när jag vaknade, kände jag mig så oerhört berikad av allt jag fått delta i! Så intensivt, så det behövs lite tid att smälta. Bra råd du gav om hur man kan skriva rent praktiskt, med texter på olika teman, som sedan kan sammanfogas på diverse sätt.

Elisabet Tärneberg, Stjärnegården september 2023

Stort och varmt tack för en otroligt inspirerande helg!
Jag tyckte om allting - våra diskussioner om varandras texter, synpunkterna du gav på mitt och vårt skrivande, den underbara miljön och ditt vackra hem, de härliga skrivarvännerna och möjligheten att lära känna dig lite mer.
Jag känner mig uppfylld och otroligt stimulerad av alla samtal och tankar. 
Stort tack för ditt engagemang och ditt intresse. 
Elisabeth Ritchey, Stjärnegården april 2023

 

En underbart stimulerande och givande kurs. Den kombinerade handfasta råd med psykologisk och känslomässig insikt. Dessutom en vacker plats med vacker och god mat. En upplevelse jag inte kommer att glömma. 

Ingrid Willén , Stjärnegården juli 2021

Jag har inte ord att beskriva hur glad och tacksam jag är över att ha fått vara med på din skrivarkurs. Jag har fått nya redskap att hantera mitt livslånga skrivande, läsande och lärande.  Ibland i livet har jag känt mig ensam.
Det är inte alltid jag träffar människor, som jag känner en djup gemenskap med. 
På den här kursen var det så självklart, så enkelt. Det finns fler som jag. 
Vi behöver inte tänka lika men vår gemenskap består i att vi tänker oc
reflekterar över våra liv.Tack!

Anita Bergman, Stjärnegården maj 2023

 

Alla arbetsuppgifter kändes motiverande och viktiga för mig att bli bekant med. Rubriker som "tema", "fördjupning", "anslag" osv. gjorde att jag började förstå vad författande kan handla om. Läraren / författaren Anita var oerhört inspirerande och därtill en sprittande glad energisk och spirituell personlighet som jag tyckte mycket om. Hon är andligt intresserad, feminist, humanist, med grönt sinne och ett brinnande hjärta. Mycket skarp hjärna, och 100% professionell på alla sätt. 
Henry Ståhle, april 2022

 

Tack för härliga intressanta och lärorika dagar, fint bemötande och god mat i en fantastisk miljö.  Maria Askert,  Stjärnegården, juli 2021

 

Det var en mycket givande helg, som gav mig inspiration att återuppta skrivandet. Det var också skönt att lägga i från sig mobilen och gå in för skrivarbete samtidigt som andras texter berörde och inspirerade.

Katharina Erngren juli 2021

 

Jag hade höga förväntningar på min första skrivarkurs och hade gjort research bland andra, mer rutinerade bekanta och landade därmed hos Anita, som överträffade min förväntningar. Rak, tydlig och konstruktiv feedback, som verkligen öppnade mina ögon och hjälpte mej att komma vidare i mitt skrivande. Roliga övningar och en fantastisk bonus var utbytet med alla andra deltagare där Anita säkrade att vi fick lära av varandra och ha bra diskussioner. I tillägg jättefin miljö och jättegod mat – fantastiska dagar. Jag lämnade kursen upprymd, energisk och fast besluten att skriva klart min bok och flera därefter. Stort tack Anita, ser fram emot att ses igen

Tanja Jibrandt, Stjärnegården, september 2021

 

Jag har redan rekommenderat kursen för flera personer i min närhet. Kursen var både givande och gav nya insikter. 

Annelie Grip, Stjärnegården, september 2021

 

Jag vill tacka för den fantastiska skrivkursen i helgen. Det var länge sedan jag blev så inspirerad och full med entusiasm inför livet och att skriva. . Jag tar med mig många bra tips och kommer att fortsätta utmana mitt skrivande mer framöver. Jag tar med mig en enorm inspiration, både vad gäller skrivandet men också hur jag vill leva mitt liv (mer grönska, och mer livsglädje).  Stort stort tack! Maten var fantastisk! 

Mikaela Daleke , Stjärnegården, april  2019

 

Jag fick en jätteknuff framåt och känner mig upplyft, framför allt av din input  och alla övningar men också av den starka energin från varenda en i gänget. Man kände från timme ett att här kommer det att hända saker! 
Som jag sa i mobilen till en av döttrarna som ringde när jag precis kommit hem: Jag känner mig som en bubblande flaska med sockerdricka.

Margareta Bremertz, Stjärnegården,  maj 2019

 

 

Helt magiskt med skrivarkurs hos Anita. Vi har upplevt något tillsammans som inte med lätthet låter sig förklara

Sara Silverskiold, Stjärnegården, oktober 2018 

bottom of page