top of page

Arbeta med egen bokidé

exklusivt skrivarpensionat i naturskön miljö!

Arbeta med egen text och få mycket feedback

Detta är en annorlunda skrivarkurs, utan många mindre övningar, istället mer av eget textarbete. En exklusiv kurs där deltagarna tar med sig manusprojekt i olika stadier av skrivarprocessen: Alltifrån en specifik idé till utkast eller längre manus. Som en förberedelse till kursen kan deltagare sända mig högst 10 A4-sidor av något han eller hon arbetat på. Kurser innehåller ett aktivt lyssnande på och deltagande i varandras texter och mycket egen skrivtid. Det blir ordentligt utrymme för samtal om den egna texten med mig och med skrivarkamraterna.

Vi syftar till att verkligen förverkliga idén om ett Skrivarpensionat, det vill säga att deltagarna arbetar självständigt på sina egna texter, men med stöd av de vackra omgivningarna och av mig och skrivarkollegorna. Mycket samtal om skrivna texter,  få övningar.

 

I kursen ingår också  möjligheten att

inom ett halvår efter kursstart 

mejla 

högst  30 sidor

nyskriven text

som  vi sedan disskuterar under ett  

Facetime-samtal.

Skrivarkurs

KURS C:

Torsdagen dem  30 maj 2024

Söndagen den 2 juni 2024

FULLBOKAD!

 

KURS F:

Torsdagen dem  19 september 2024

Söndagen den  22 september 2024

PRIS:Skrivarkurs, helpension, inkvartering i dubbelrum: 8750:-

 1800:- enkelrumstillägg.

Kursanmälan

kursanmälan är bindande och sker genom inbetalning av anmälningsavgift på 1500:- till postgirokonto:

 435 95 97 -4.  eller Swish 1231310796.Ange noga avsändarnamn vid inbetalning samt sänd mejl med personuppgifter och vilken kurs du anmält dig till info@skrivarpensionat.com Anmälningsavgiften återbetalas endast vid inställd kurs.  Vid avanmälan 45 dagar eller mindre innan kursstart debiteras 50 % av kursavgiften  Vid avanmälan två veckor innan kursstart betalas fullständig kursavgift.

bottom of page