top of page

ABC- Att Skriva Sitt Liv

Under tjugo år av intensivt arbete med skrivarelever, har jag noterat att många deltagare anländer med idéer om eller projekt kring självbiografiskt skrivande. Det kan vara åratal av dagboksskrivande som söker struktur eller läsare, det kan vara gamla brev som sparats eller inspelningar med släktingar som gjorts, det kan vara en önskan att berätta sitt liv för barn- och barnbarn eller det kan vara en specifik händelse, trauma, förhållande som pockar

på att berättas, gestaltas.

I denna kurs -- som även den är ett Komma igång-kurs men med mer självbiografisk inriktning --utgår vi från den egna berättelsen och undersöker möjligheter och svårigheter. Vad är skillnaden mellan privat och personligt? Vad går gränserna för vad jag kan berätta om andra — närstående — människor? Hur hittar jag själv in till det väsentliga och bärande i det tilltrasslade nystan av känslor, episoder, tankar som är min livs historia? Vad händer när jag

skönlitterärt gestaltar mitt eget liv?

Vill du tillbringa en helg i en förtrollande miljö, med god mat och dryck, möjlighet att röra på dig i mycket vacker natur och möta andra i enskilt och gemensamt kreativt arbete?

Vi blandar skrivarövningar i grupp med enskilt skrivande. Vi blandar intensiv samvaro med möjlighet att sitta och skriva eller vandra ensam i naturen, ta tid till att reflektera.

Vi är minst 6  och högst 8 deltagare per  kurs, så alla får utrymme för sina texter.

Vill du ha möjlighet att stanna kvar ett par dygn, smälta upplevelsen och uppleva Österlens fantastiska natur kan du lägga till ett par B&B dygn.

Skrivarkurs

KURS B:

Fredagen den 17 maj 2024

Söndagen den 19 maj 2024

FÅTAL PLATSER KVAR!

Skrivarkurs, helpension, inkvartering i dubbelrum: 5650:-

Enkelrumstillägg: 1800:-

Två extra-nätter sön- tis ; 1800:-

 

Kursanmälan

kursanmälan är bindande och sker genom inbetalning av anmälningsavgift på 1500:- till postgirokonto:

 435 95 97 -4eller Swish 1231310796. Ange noga avsändarnamn vid inbetalning samt sänd mejl med personuppgifter och vilken kurs du anmält dig till info@skrivarpensionat.com Anmälningsavgiften återbetalas endast vid inställd kurs.  Vid avanmälan 45 dagar eller mindre innan kursstart debiteras 50 % av kursavgiften Vid avanmälan  två veckor innan kursstart betalas fullständig kursavgift.

bottom of page